Taller coaching: prepara i supera l'entrevista de feina

El divendres 2 de desembre va tenir lloc el taller Coaching: prepara i supera l'entrevista de feina  al Servei d'Ocupació Municipal. El taller tenia l'objectiu de mostrar les eines necessàries per a superar una entrevista de feina i aconseguir ser el candidat per a la mateixa.

El taller estava destinat a les persones interessades inscrites a la Borsa de Treball de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i ha tingut una durada de 4 hores.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Curs La cerca de feina per internet

El dilluns 21 de novembre es va iniciar el curs La cerca de feina per internet al Servei d'Ocupació Municipal, una acció formativa totalment gratuïta amb l'objectiu de buscar feina a través dels portals d'internet com infojobs, feina activa, infofeina..., i a través d'aplicacions per mòbil. 

El curs estava destinat a les persones interessades inscrites a la Borsa de Treball de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i ha tingut una durada de 9 hores.

 

 

 

 

 


 

 

 

Curs informàtica bàsica aplicada al món laboral

El dilluns 14 de novembre es va iniciar el curs Informàtica bàsica aplicada al món laboral al Servei d'Ocupació Municipal, una acció formativa totalment gratuïta amb l'objectiu d'aportar uns coneixements bàsics d'aplicacions informàtiques i de gestió de correu electrònic.

El curs va destinat a les persones interessades inscrites a la Borsa de Treball de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i ha tingut una durada de 9 hores.