Sessió recerca de feina per al programa de suport i autonomia per a dones subsaharianes del SIAD del projecte Niara

El divendres 10 de novembre el Servei d'Ocupació Municipal va realitzar una sessió informativa sobre la recerca de feina a un grup de dones subsaharianes del SIAD. La sessió informativa forma part del programa de suport i autonomia per a dones subsaharianes del projecte Niara. 

A la jornada van participar 18 dones que van poder explicar les seves preferències laborals, necessitats de treball i les seves capacitats i actituds. L'objecte de la sessió va ser  dotar a les dones de les eines i coneixements bàsics a l'hora de trobar una feina, fer un currículum, fer una carta de presentació, explicar la situació del mercat laboral de la nostra ciuta, així com orientar-les a l'hora de superar una entrevista de feina. Les dones van inscriure's al Servei d'Ocupació Municipal per a la recerca de feina i inserció laboral.

 

 

 

 


 

 

 

Curs manipulació d'aliments

El djous 9 de novembre es va portar a terme el curs de manipulació d'aliments al Servei d'Ocupació Municipal de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Ha estat una acció formativa totalment gratuïta per als usuaris del Servei d'Ocupació Municipal que es troben en recerca de feina i va tenir com objectiu dotar als participants del coneixements necessaris per al correcte maneig i manipulació de productes alimentaris.

El curs ha tingut una durada de 5 hores en el que han participat molt activament un total de 15 persones que han obtingut un certificat apte per a treballar en llocs de treball relacionats amb el maneig i la manipulació d'aliments.

 

 

 

 

 


 

 

 

Taller coaching: prepara i supera l'entrevista de feina

El divendres 2 de desembre va tenir lloc el taller Coaching: prepara i supera l'entrevista de feina  al Servei d'Ocupació Municipal. El taller tenia l'objectiu de mostrar les eines necessàries per a superar una entrevista de feina i aconseguir ser el candidat per a la mateixa.

El taller estava destinat a les persones interessades inscrites a la Borsa de Treball de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i ha tingut una durada de 4 hores.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Curs La cerca de feina per internet

El dilluns 21 de novembre es va iniciar el curs La cerca de feina per internet al Servei d'Ocupació Municipal, una acció formativa totalment gratuïta amb l'objectiu de buscar feina a través dels portals d'internet com infojobs, feina activa, infofeina..., i a través d'aplicacions per mòbil. 

El curs estava destinat a les persones interessades inscrites a la Borsa de Treball de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i ha tingut una durada de 9 hores.

 

 

 

 

 


 

 

 

Curs informàtica bàsica aplicada al món laboral

El dilluns 14 de novembre es va iniciar el curs Informàtica bàsica aplicada al món laboral al Servei d'Ocupació Municipal, una acció formativa totalment gratuïta amb l'objectiu d'aportar uns coneixements bàsics d'aplicacions informàtiques i de gestió de correu electrònic.

El curs va destinat a les persones interessades inscrites a la Borsa de Treball de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i ha tingut una durada de 9 hores.